Wafe 350 ERV prémium központi hővisszanyerős szellőztető rendszer

1.516.600 Ft

Hővisszanyerés : 86-97%
Zajszint: 31-37dB(A)
Légszállítás: 50-350 m3/h,

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

WAFE 350 Optimum szellőztető egység hővisszanyeréssel és páratartalom visszanyeréssel, amelynek célja a lakóterek kényelmes és ökológiai szellőztetésének kezelése akár egy 250 m2 alapterület és a külső hőmérséklet −30 és 40 ℃ között (-15 ℃ alatt ajánlott használni az előmelegítést).

A WAFE 350 EFS egy prémium aktív szellőztető eszköz hő- és páratartalom visszanyeréssel. Az egység könnyű és biztonságos kezelést biztosít. A megbízható működést a német, a cseh és a holland gyártók biztosítják. A WAFE 350 az általunk kifejlesztett egyedi EFS technológiát is tartalmazza. Ennek a technológiának köszönhetően az egység megbízható HRV kapcsolóval működik az élettartama alatt, ami az entalpia előnyeit kínálja. Az EFS technológia jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket és segít fenntartani a kényelmes otthoni páratartalmat. A WAFE költség-haszon aránya a legjobb választás a piacon. Nagyobb apartmanokhoz és családi házakhoz ajánlott.

A WAFE 350 a legjobb minőséget kínálja a piacon.

Az egyedülálló entalpiás rendszerünk (EFS ™) köszönhetően a WAFE 350 a lehető legkisebb fogyasztási szint mellett a legmagasabb hatékonyságot érte el osztályában. A működési költségek minimálisak: csak a szűrők cseréje szükséges.

WAFE 350 energiavisszanyerő szellőztető egység:
Nem szükséges a friss levegő előmelegítése, ha a hőmérséklet alacsony, így még többet takaríthat meg a villamosenergia-költségen, természetes és egészséges nedvességtartalmat biztosít otthonában, még drága membrán hőcserélők használata nélkül is.
A szűrőt csak szükség esetén kell cserélni. Más szellőztető készülékek továbbra is rögzített csereintervallumú kronométereket használ, ami azt jelenti, hogy a szűrőket gyakran későn vagy túl korán cserélik. A belső érzékelők és a fejlett logika révén a WAFE 350 EFS figyeli a szűrők valós állapotát, önállóan működik és jelez szükséges szűrő csere esetén.

Nedvesség-helyreállítási mód: Az innovatív entalpiás szárnyrendszer segít fenntartani az optimális páratartalmat és javítja az egység teljes energiahatékonyságát.

Az integrált CO2-érzékelő egészséges friss levegőt biztosít és csökkenti az üzemeltetési és karbantartási költségeket.

Alacsony működési költségek: Tartós szűrő élettartam, ventilátorok alacsony fogyasztása, magas hőcserélő hatékonyság

Vezérlés és monitorozás: A szabványos Ethernet-kapcsolat mellett a Sigfox IOT hálózati kapcsolatot is használjuk. A MyWAFE on-line rendszer biztosítja az egység egyszerű és intelligens vezérlését és karbantartását.

WAFE 350 módok és funkciók
Intelligens módon

Az egység belsejében lévő érzékelők elemzik a környezetet, szabályozzák a ház szellőzésének szintjét és alacsonyan tartja a levegőben kívánt CO2-értékeket; Ajánlott mód, amely nem igényel felhasználói beavatkozást.

Heti üzemmód

A készülék gyári beállításokban működik, és folyamatosan szellőztet, kivéve a 8:00-16:00 óra között munkanapokon. A programban a változások elvégezhetők a my.wafe.eu webes alkalmazáson keresztül.

Nyaralási mód [Out]

Az egység alacsony fogyasztású üzemmódban van, és naponta egyszer szellőzteti a házat. Kézi aktiválásra és kikapcsolásra van szükség a my.wafe.eu címen.

Alvó üzemmód [készenléti állapot]

Az alvó egység alacsony energiaigényű üzemmódban van, mégis kommunikál az interneten (ha csatlakoztatva van), de nem szellőztet, karbantartás idejére van aktiválva, mielőtt speciális karbantartást végeznek. Alvó üzemmód aktiválása és deaktiválása a my.wafe.eu címen keresztül lehetséges.

Párátlanítás

Az épület relatív páratartalmának csökkentésére tervezett mód. Az EFS rendszer speciális üzemmódban működik.

Éjszakai üzemmód

Amikor aktív, az Intenzív szellőzés automatikus indítása A [Boost] (intelligens módban) éjszakai órákban le van tiltva (10–7 óra). Az online felületen a my.wafe.eu-on keresztül továbbra is lehetséges. Éjszakai üzemmód aktiválása és deaktiválása a my.wafe.eu címen keresztül lehetséges.

Nyári üzemmód [by-pass]

A friss levegő bejut a házba bármilyen hőcserélés nélkül a belső levegő között. Ez a nyári hónapokban automatikusan elindul, segiti azépület éjszakai lehütését és az alvási komfort javitását.

Intenzív szellőzés [Boost]
A levegőminőség hirtelen csökkenése esetén (kellemetlen szag, megnövekedett CO2) az egység növelheti az intenzitást legfeljebb négy órán keresztül. Ez a funkció is aktiválható (intelligens módban), külön telepített külső gombon keresztül vagy a my.wafe.eu weben keresztül.

Kandalló szellőztetés
Megakadályozza a negatív nyomású légkör kialakulását ha a készüléket a kandallóval együtt használja.

Keringés
Helyi fűtésre vagy aromaterápiára alkalmas; leállítja a friss levegő bevitele és a levegő csak a helyiségek között 30 percig kering.

További információk

További információk

Szenzorok

CO2, Páratartalom

Energetikai besorolás

A

Gyártó

Wafe

Brand

Brand

Wafe

A Wafe központi hővisszanyerős szellőztető termékeket megtakarításra tervezték SmartHome App funkciókkal. Megtakarítás érhető el a fűtés, szellőztetés terén. A WAFE egységek intuitívak és otthonuk szellőztetésére készültek. Rendelkeznek Smart funkciókkal, a beállítások a MyWAFE online alkalmazáson keresztül lehetséges. Az összes használt alkatrészt és anyagot tartósságra tervezték. Mindent úgy terveztek, hogy megbízhatóan működjön az egészség és az energiamegtakarítás érdekében évtizedek óta. A WAFE egységek innovatív és univerzális kialakításának és koncepciójának köszönhetően nem válnak könnyen elavulttá. A legnagyobb hatékonyság, több mint 90%, nagyon alacsony energiafogyasztás, megbízhatóság és a SmartHome rendszerekhez való nyitottsága időt állóvá teszik. Cseh gyártmány

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wafe 350 ERV prémium központi hővisszanyerős szellőztető rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

Wafe 350 kozponti hovisszanyeros szellozteto rovid utmutato angol

Download

Wafe 350 kozponti hovisszanyeros szellozteto hasznalati utmutato angol

Download

Wafe 350 Adattabla Angol

Download