Wafe 200 ED központi hővisszanyerős szellőztető egység okos otthon

1.636.300 Ft

Légszállítás: 50-200 m3/h,
okos otthon,
CO2, pára, hőmérséklet szenzor

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

A WAFE 200 központosított hővisszanyerős szellőztetés hő- és páratartalom visszanyeréssel, 170 m2 területig és -20 – + 40 ° C hőmérsékleten intelligens otthonokos otthon összekapcsolási lehetőséggel. Optimális megoldás lakossági projektekhez, kisebb házakhoz és apartmanokhoz 170 m2-ig. A speciális entalpia-technológia egyesíti az ellenáramú hőcserélő magas hatékonyságának előnyeit azzal a képességgel, hogy visszanyerje a nedvességet a kondenzátumból, amely egyébként elveszne a kondenviz kivezetéssel. A páratartalmat a hőcserélő áteresztő membránján keresztül adja át. Ennek a membránnak a felépítése csak egyszerű molekulák átjutását teszi lehetővé. Szagok, vírusok és szennyeződések távoznak a kilépő levegővel. Az egyik előnyös mellékhatás az, hogy a WAFE 200E nem igényel kondenzvíz elvezetést. Ez jelentősen megkönnyíti a teljes telepítési folyamatot. A hőcserélő hőállóságához csak akkor szükséges előmelegítő modul, ha a hőmérséklet tartósan -7 ° C alá esik.

Előnyök

  • Az egyszerű möküdtetést egy falvezérlő biztosítja, amely 9 szintű szellőztetést biztosít.
  • A páratartalom visszanyerésének hatékonysága: Az optimális páratartalmat az entalpia hőcserélő innovatív technológiája tartja fenn.
  • Rugalmas elhelyezés, amely maximálisan kihasználja a helyet: Az egységet a falra vagy a mennyezetre lehet helyezni.
  • Alacsony beruházási költségek: nincs szükség extra drága felszerelésre.
  • Alacsony üzemeltetési költségek: hosszabb szűrő élettartam, csökkentett ventilátor-áramfogyasztás, magas hőcserélő hatékonyság.
  • Az egység autonóm működését a CO2 érzékelőn vagy a magasabb szabályozáson (SmartHome – Okos Otthon) keresztül lehet irányítani.
  • Lehetőség van csak azon helyiségek szellőztetésére amelyben tartózkodnak.

Alkalmazás és felhasználás

A WAFE 200 E-t apartmanok, kisebb házak és 170 m 2 -es apartmanok fejlesztésére tervezték újonnan épitendő és már meglévő házak esetében

Az egység felépítését úgy tervezik, hogy megfeleljen a hely igényeinek, és teljesítse az ügyfél elképzelését egy kicsi és működési szempontból hatékony egység biztosításáról. Az egység mérete és különösen a relatív laposság lehetővé teszi az egyszerű beszerelést álmennyezetbe, beépített szekrényekbe vagy háztartási helyiségekbe bármely családi házban vagy lakásban. A WAFE 200E hővisszanyerő egység minimalizálja azt a helyet, amelyet a technológia átvesz az ingatlan lakóteréből.

A WAFE 200E entalpiás hőcserélővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az egység számára a hővisszanyerését, de a belső természetes páratartalom megőrzését is. 0 ° C alatti kültéri hőmérsékleten fagyvédelemmel van ellátva. A használt speciális alkatrészek miatt az elektromos melegítő csak akkor aktiválódik, ha a hőmérséklet eléri -7 ° C-ot vagy annál alacsonyabb hőmérsékletet. Ez a szolgáltatás nagymértékben növeli az általános energiahatékonyságot.

Az intelligens otthonokos otthon megoldásokkal való összekapcsolhatóság alapkivitelben integrálva van.

A WAFE-nál segítséget nyújtunk az ügyfeleknek a területi rendszerek megtervezésében és telepítésében, ahol még egy kisebb egység, például a WAFE 200E is használható nagyobb épület szellőztetésére, ha a feltételek megfelelőek. A WAFE terület hővisszanyerő rendszerei elsősorban a használt tereket szellőztetik. A legegyszerűbb formában a háznak két területe lehet, például az emeleti hálószoba és a földszinti nappali – a rendszer esténként szellőzteti a nappali szobát és a hálószobákat egész éjjel. A zóna szellőztető rendszerek lehetővé teszik a kisebb hővisszanyerő egység használatát hatékony szellőztetéssel (alacsonyabb légáramlási szinttel), csökkentik mind a beruházási, mind az üzemeltetési költségeket, meghosszabbítják a szűrőcsere időtartamát, csökkentik a túlzott kiszáradás kockázatát, és elősegítik, hogy hatékonyabban és gyorsabban megszabaduljanak az elhasznált levegőtől.

Brand

Brand

Wafe

A Wafe központi hővisszanyerős szellőztető termékeket megtakarításra tervezték SmartHome App funkciókkal. Megtakarítás érhető el a fűtés, szellőztetés terén. A WAFE egységek intuitívak és otthonuk szellőztetésére készültek. Rendelkeznek Smart funkciókkal, a beállítások a MyWAFE online alkalmazáson keresztül lehetséges. Az összes használt alkatrészt és anyagot tartósságra tervezték. Mindent úgy terveztek, hogy megbízhatóan működjön az egészség és az energiamegtakarítás érdekében évtizedek óta. A WAFE egységek innovatív és univerzális kialakításának és koncepciójának köszönhetően nem válnak könnyen elavulttá. A legnagyobb hatékonyság, több mint 90%, nagyon alacsony energiafogyasztás, megbízhatóság és a SmartHome rendszerekhez való nyitottsága időt állóvá teszik. Cseh gyártmány

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wafe 200 ED központi hővisszanyerős szellőztető egység okos otthon” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

Wafe200e kozpontositott szellozteto termek bemutato csaladi otthon - angol

Download

Wafe 200e entalpias kozpontositott hovisszanyeros szelloztetoegyseg termek bemutato okos otthon - Angol

Download

Wafe 200e entalpias kozpontositott hovisszanyeros szelloztetoegyseg adatlap

Download

Érdekelhetnek még…