Akció!

Aerauliqa QR280 A központi (centralizált) hővisszanyerős szellőztető

629.000 Ft

Légszállítás: 36-256 m3/h,
Zajszint: 27-56 dB(A)
3 év garancia

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Az Aerauliqa QR280 A egy folyamatosan üzemelő központi hővisszanyerős szellőztető mely elszívja a nedves helyiségekből meleg levegőt átadva a hőt a hideg bejövő friss levegőnek. A könnyen illeszthető levegőelosztó rendszernek köszönhetően minden egyes helység megfelelően szellőztethető: a boost funkció lehetővé teszi a megnövekedett nedvességtartalom gyors elszívását.

A külső ventilátorház hosszú és robusztus felépítéssel horganyzott lemezekből készül, acélporral bevonva. Az egység fehér színben készül. A PPE-ből (expandált polipropilénből) készült belső szerkezet alacsony zajkibocsátást, minimális légellenállást és hőszigetelést biztosít. EC szénkefe mentes  motorok hosszú élettartamú az energiatakarékosság érdekében. Beépített hővédelemmel ellátva, a golyóscsapágyak tömítéseihez szerelve. A centrifugális forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és közvetlenül a motor által hajtott, hogy egyenletes légáramlást biztosítson az egységen. Nagy hő- és látens hatásfokú entalpikus hőcserélő. Az antimikrobiális technológiából készült beépített polimer membrán penészálló és baktériumálló: megakadályozza a szennyeződések bejutását a szűrőn keresztül és blokkolja a szagokat. A speciális konfiguráció alacsony nyomásesést generál. Nagyon könnyen tisztítható. Átlagos hatásfok: 85% hővisszanyerés; 65% páratartalom.

Légszállítás: 36-256 m3/h,
Zajszint: 27-56 dB(A)

Központi hővisszanyerős szellőztető Leírás

Könnyű telepítés: konzolok rögzítése mellékelve.
Egyszerűsített elektromos kábelezés: az egység előre bekötve.
Kivehető előlap a gyors hozzáférés érdekében szűrőkhöz és hőcserélőhöz.
A G4 szűrők könnyen eltávolíthatók a tisztításhoz. 
Külső F7 szűrőkazetta külön kérésre.
Integrált automatikus bypass ingyen éjszakai hűtés a nyári szezonban.
Automatikus fagyvédelem.
Automatikus kondenzáció kezelés.
A készülék bal / jobb konfigurációja.
A legújabb szabványok szerint tesztelve:
Az egységeket a TÜV Rheinland-ben tesztelik szerint akkreditált belső laboratórium az IEC OD 2048 üzemeltetési dokumentumhoz (CTF1 szint) az IEC 60335-1 és IEC szabványokhoz
IEC 60335-2-80 szabványok, pontos jelentés, naprakész információk a elektromos biztonság, teljesítmény és zaj szintre vonatkozoan.
Tervezése és gyártása megfelel az EN60335-2-80 (Alacsony Feszültségirányelv) és az EMC-irányelv (Elektromágneses kompatibilitás).

Alkalmazás

Energiatakarékos és rendkívül csendes szellőztetés a ház minden helyisége szmára, magas energiahatékonyság és a felhasználói igényeknek megfelelő paraméterezhetőség, teljesen automatizált módon.

Szellőztető Vezérlő

Többfunkciós LCD kijelző (CTRL-DSP) az automatikus működéshez:

 • 3 sebességbeállítás (állítható).
 • Boost opció.
 • Üdülési mód.
 • Éjszakai mód.
 • Heti időzítő.
 • Bypass beállítás.
 • Légáramlás kiegyensúlyozása.
 • A szűrő cseréje és a ventilátor meghibásodása indikátor.
 • Munkaidő számláló.
 • A mentés és a betöltés beállítása.
 • Alkalmas távoli környezeti érzékelőkhöz (SEN-HY, SEN-PIR, SEN-CO2).
 • ModBus interfész.
 • Csatlakozás távfűtéshez elem.
 • Csatlakozás távoli víztekercshez fűtés.
 • Lehetséges irányváltás a légköri csapok

Gyártja: Aerauliqa, Olasz gyártmány.

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Teljesitmény fokozatok

Boost, By-pass, 3

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

105W

Szenzorok

Mozgás, opcionális, CO2, Páratartalom

Zajszint [dB (A)]

27 dB(A) @ 3m

Hővisszanyerés hatásfok [%]

80%

Szűrő

F7(opcionális), G4

Szín

Fehér

Működési feszültség

230V

Szellőztető típusa

HRV, Központi szellőztető

IP védettségi osztály

IP-X2

Maximális Légmennyiség [m³ / óra]

256 m3/h

Méretek (magasság x szélesség x mélység) mm

592 x 610 x 298 mm

Működési üzemmódok

3 választható sebesség fokozat, Éjszakai, Modbus-ba integralva, Nyári Bypass üzemmód, Programozható Időzítő

Súly

21.4kg

Működési hőmérséklet tartomány

+40 °C

Letölthető dokumentumok

Aerauliqa qr280a központi hővisszanyerős szellőztető termek leiras angol

Download

Érdekelhetnek még…