Akció!

Aerauliqa QR230E álmennyezetbe építhető entalpia hőcserélő

820.000 Ft

Zajszint: 21-50 dB(A)
3 év garancia
Légszállítás: 29-234 m3/h,

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Az entalpia hőcserélő Aerauliqa QR230E központi hővisszanyerős szellőztető készülék használatával elérhető a legmagasabb energiahatékonyságú szellőztetés a páratartalom csökkenése nélkül, telepítése alacsony páratartalmú épületekben javasolt. Kompakt mérete miatt beépíthető álmennyezetbe.

Entalpia hőcserélő Aerauliqa Specifikációk

A külső ventilátorház horganyzott lemezekből készül, acélporral bevonva, hosszú és robusztus felépítéssel. Az egység fehér RAL 9010 színben készül. A PPE-ből (expandált polipropilénből) készült belső szerkezet alacsony zajkibocsátást, maximális légáteresztést és hőszigetelést biztosít. EC szénkefe mentes hosszú élettartamú motorok az energiatakarékosság érdekében. Beépített hővédelemmel ellátva, a golyóscsapágyak tömítéseihez szerelve. A centrifugális forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és közvetlenül a motor által hajtott, hogy egyenletes légáramlást biztosítson az egységen. Nagy hő- és látens hatásfokú entalpikus hőcserélő. Az antimikrobiális technológiából készült beépített polimer membrán penészálló és baktériumálló: megakadályozza a szennyeződések bejutását a szűrőn keresztül és blokkolja a szagokat. A speciális konfiguráció alacsony nyomásesést generál. Nagyon könnyen tisztítható. Átlagos hatásfok: 85% hővisszanyerés; 65% páratartalom.

Légszállítás: 29-234 m3/h,
Zajszint: 21-50 dB(A)

Entalpikus hővisszanyerő

Az entalpia hőcserélő Aerauliqa a hőenergiát és a nedvességet az egyik légáramlásból a másikba továbbítja, fenntartva a beltéri páratartalom megfelelő szintjét (40-60%). Télen például megakadályozza, hogy a beltéri levegő túl száraz legyen: nyáron azonban a meleg külső levegő nedvessége nem kerül át a hideg beltéri levegőbe.

Tulajdonságok és előnyök

Könnyen telepíthető: rögzítő konzolokkal van ellátva, amelyekkel az egységet egyszerűen rögzitheti a falra. Egyszerűsített elektromos kábelezés: Az egységet előre bekötve szállítják. Kivehető előlap a szűrők és a hőcserélő gyors eléréséhez. Az entalpia hőcserélő a hőenergiát és a nedvességet az egyik légáramlásból a másikba továbbítja, fenntartva a beltéri páratartalom megfelelő szintjét (40-60%). Télen például megakadályozza, hogy a beltéri levegő túl száraz legyen: nyáron azonban a meleg levegőn kívüli nedvesség nem kerül át a hideg beltéri levegőbe. A G4 szűrők tisztításhoz könnyen eltávolíthatók. Külső F7 szűrő doboz külön kérésre. By-pass automatikus hűtés a nyári szezonban. Automatikus fagyvédelem a fagy megjelenésének megakadályozása a hőcserélő szívó oldalán. Nincs szükség kondenzvíz elvezetésre. Bal és jobb egység konfiguráció a telepítés rugalmasságáért

Központi szellőztetés vezérlő

Az egységhez egy multifunkciós LCD képernyő vezérlő (CTRL-DSP) tartozik az automatikus vezérlés és a kényelmes használat érdekében, és a következőket kínálja:

 • 3 sebesség fokozat (állítható).
 • Intenziv szellőztetés – Boost opció.
 • Vakáció üzemmód.
 • Éjszakai üzemmód.
 • Heti szellőztetés.
 • Bypass hővisszanyerés nélküli szellőztetés.
 • A légáramlás kiegyensúlyozása.
 • Jelzés szűrő csere és a ventilátor meghibásodása esetén.
 • Müködési idő számláló.
 • Biztonsági mentés és visszaállítás beállítás.
 • Szenzorok csatlakoztathatóak (SEN-HY, SEN-PIR, SEN-CO2).
 • ModBus interfész (okosotthon, smarthome, távoli eléréshez).
 • Csatlakozás távoli elő / utófűtő egységhez.
 • Az áramlás orientációjának lehetséges megváltoztatása

Gyártja: Aerauliqa, Olasz gyártmány.

További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Teljesitmény fokozatok

Boost, By-pass, 3

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

114W

Szenzorok

Mozgás, opcionális, CO2, Páratartalom

Zajszint [dB (A)]

21 dB(A) @ 3m

Hővisszanyerés hatásfok [%]

70%

Szűrő

F7(opcionális), G4

Szín

Fehér

Működési feszültség

230V

Szellőztető típusa

ERV, Központi szellőztető

IP védettségi osztály

IP-X2

Maximális Légmennyiség [m³ / óra]

202 m3/h

Méretek (magasság x szélesség x mélység) mm

904 x 269 x 645 mm

Működési üzemmódok

3 választható sebesség fokozat, Éjszakai, Modbus-ba integralva, Nyári Bypass üzemmód, Programozható Időzítő

Súly

25kg

Működési hőmérséklet tartomány

+40 °C

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Letölthető dokumentumok

Termek leiras entalpia hocserelo aerauliqa QR230E angol

Download

Termek adatlap entalpia hocserelo aerauliqa QR230E angol

Download

Hasznalati utmutato entalpia hocserelo aerauliqa QR230E olasz angol

Download