Aerauliqa QR400 központi hővisszanyerős szellőztető

969.100 Ft

Átmérő: 150 mm,
Légszállítás: 102-403 m3/h,
Zajszint: 26-47 dB(A)
3 év garancia

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Aerauliqa QR400 központositott szellőztetés, ellenáramú hőcserélővel a kiváló hatékonyság érdekében, függőleges beépítésű. Kompakt mérete miatt beépíthető szekrénybe vagy a szűk helyekre.

Specifikációk

A külső ventilátorház horganyzott acélból készült, acélporral bevont, robusztus felépítéssel. Az egység fehér RAL 9010 színnel készül. A PPE-ből (expandált polipropilén) készült belső szerkezet alacsony zajkibocsátást, maximális légellenállást és hőszigetelést biztosít. EC motorok az energiatakarékosság érdekében. Beépített hővédelemmel ellátva, a golyóscsapágyak tömítéseihez szerelve. A centrifugális forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és közvetlenül a motor által hajtott, hogy egyenletes légáramot biztosítson

Ellenáramú hőcserélő a kiemelkedő hatékonyság érdekében.

Tulajdonságok és előnyök

Könnyen telepíthető: mellékelt rögzítő konzolok, amelyekkel az egységet egyszerűen felakaszthatja a fali eszközre. Egyszerűsített elektromos kábelezés: Az egységet előre bekötve szállítják. Kivehető előlap a szűrők és a hőcserélő gyors eléréséhez. A G4 szűrők tisztításhoz könnyen eltávolíthatók. Külső F7 szűrő doboz kérésre. Ingyenes automatikus hűtés bypass a nyári szezonban. Automatikus fagyvédelem a fagy megjelenésének megakadályozására a hőcserélő bemeneti részén. Bal és jobb egység konfiguráció a telepítés rugalmasságáért

Központi szellőztetés vezérlő

Az egységhez egy multifunkciós LCD képernyő (CTRL-DSP) tartozik az automatikus vezérlés és a kényelem érdekében, és a következőket kínálja:

 • 3 sebességbeállítás (állítható).
 • Boost opció.
 • Üdülési mód.
 • Éjszakai mód.
 • Bypass beállítás.
 • A légáramlás kiegyensúlyozása.
 • Szűrő cseréjének jelzése.
 • Munkaóra számláló.
 • Biztonsági mentés és visszaállítás beállítás.
 • Alkalmas távoli környezeti érzékelőkhöz (SEN-HY, SEN-PIR, SEN-CO2).
 • ModBus interfész.
 • Csatlakozás távoli elő- / utó fűtőelemhez.
 • A légköri áramlás orientációjának megváltoztatása
További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Teljesitmény fokozatok

Boost, By-pass, 3

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

160W

Szenzorok

Mozgás, opcionális, CO2, Páratartalom

Zajszint [dB (A)]

26 dB(A) @ 3m

Hővisszanyerés hatásfok [%]

86%

Szűrő

F7(opcionális), G4

Szín

Fehér

Működési feszültség

230V

Szellőztető típusa

HRV, Központi szellőztető

IP védettségi osztály

IP-X4

Maximális Légmennyiség [m³ / óra]

363 m3/h

Méretek (magasság x szélesség x mélység) mm

778 x 799 x 549 mm

Működési üzemmódok

3 választható sebesség fokozat, Éjszakai, Modbus-ba integralva, Nyári Bypass üzemmód, Programozható Időzítő

Súly

34.5kg

Működési hőmérséklet tartomány

+40 °C

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Letölthető dokumentumok

Termék adatlap olasz-angol

Download

Aerauliqa QR400 leirás angol

Download

Használati útmutató olasz angol

Download

Érdekelhetnek még…