Pulsar fürdőszoba ventilátor Applikációval vezérelhető

62.000 Ft

Pulsar fürdőszoba ventilátor applikáció segítségével vezérelhető Bluetooth kapcsolaton keresztül. 

inVENTer decentralizált hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

A Pulsar egy innovatív furdoszoba ventilátor levegő elszívó a legújabb generációból páratartalom szenzorral csendes beállitható időzítő, vezérelhető alkalmazás által, amely a falba illeszthető, A hatékony rendszert a csendes müködés és a futurisztikus tervezés jellemzi, integrált páratartalom, fényérzékelő, mozgásérzékelő és időzítő, az “inVENTer Mobile” alkalmazás vezérli, amely ingyenesen elérhető az iOS és az Android az App store/Google Play Storeban.

  • 230 V AC, 50 Hz-es hálózati feszültség vagy a teljesen biztonságos kisfeszültségű 12V DC-es hálózati feszültség csatlakoztatása
  • Integrált páratartalom érzékelő az automatikus páratartalom ellenőrzéséhez
  • Beépített fényérzékelő, mozgásérzékelővel, és időrelével a bekapcsolási késleltetéshez
  • Mindkét érzékelő érzékenysége és intenzitásának beállitási lehetősége, illetve a készülék alapból képes megkülönböztetni az éjszakai külső beszűrődő fények vagy az elhaladó autók fényét a helyiségben felkapcsolt világítástól.
  • Fokozza az optimális levegő kiszívás teljesítményt
  • Csendes időszakok is beállithatóak, a pihenési, éjszakai pihenés idejére
  • Működési intervallum a teljesen automatikus szellőztetési ciklusokhoz
  • Folyamatos szellőztetés funkció lehetséges
  • Hőmérséklet-beállítások túlfolyó szellőztető eszközként történő használathoz
  • Maximum fogyasztás 4W.

A legújabb technológia számos beállítási lehetőséget kínál, a pihenési időszakokban való szüneteltetés lehetőségétől kezdve, illetve a nagy teljesitményű fokozat bekapcsolásával. A lehetséges szennyeződések könnyen észlelhetők és gyorsan eltávolíthatók. Az effektív “app-fan” klasszikus és csendes kipufogógázokat biztosít külső falakkal, és minden lakóegységben kellemes szemet gyönyörködtető. Ha nyaralunk, beállíthatjuk, hogy időnként megtisztítsa a helyiség levegőjét egy választható 30,60,90 perces müködéssel. Intelligens módon, ha időközben valakit észlel a ventilátor a helyiségben, szünetelteti a programot. A telepítést az inVENTer aV100 fali betétkészlettel vagy bármely más Ø 100-140 mm-es fali hüvelyzel lehet elvégezni. 

További furdoszoba ventilátor kinálatunkat megtalálja honlapunkon.

 

Brand

Brand

inVENTer

Az INVENTer okos fürdőszoba valamint decentralizált hővisszanyerős szellőztető rendszerek 1999 óta teljes mértékben Németországban gyártják, a legmagasabb minőségi előírásokkal. Átfogó termékskála szellőztető megoldásokkal otthona számára - az alagsortól a tetőig. Küldetésünk: mindig hozzájárulni az egyének életminőségének javításához.

inVENTer decentralizált hővisszanyerős szellőztető
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar fürdőszoba ventilátor Applikációval vezérelhető” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

Szerelesi es hasznalati utmutato Pulsar Angol Nyelvu

Download