Fürdőszoba szellőzés Aerauliqa QUANTUM AX 150 HT

lei 662,71

29- 187 m3/h
zajszint@3m – 9-35dB(A)
páratartalom érzéklő és időzítés

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Aerauliqa QUANTUM AX 150 HT elszívó fürdőszoba szellőzés páratartalom érzékelővel és időzítővel. Ideális Fürdőszobában, WC-ben és kis / közepes konyha helyiségekben történő alkalmazásra. Alkalmas párás levegő elszívására közvetlenül kifelé vagy rövidebb hosszúságú csatornákon keresztül. A fürdőszoba ventilátor falba, ablakba, álmennyezetbe építhető.

Fürdőszoba szellőzés leírás

Kiváló minőségű ABS ház törés és UV álló és tartós ABS múanyagból készült. Az Aerauliqa QUANTUM AX fehér RAL 9010 színű.
Egyedülálló EC szénkefementes motor, amely megnövelt aerodinamikai tulajdonságokat, csökkentett zajszintet és nagyobb hatékonyságot kínál.
Nagy hatásfokú motor, integrált hővédelemmel, kiváló minőségű gondozásmentes gördülőcsapágyazással ellátott, hosszú élettartamú.
Folyamatos és szakaszos működésre tervezve.
A cső átmérője 100 mm.

Tulajdonságok

 • IPX4 védelmi fokozat.
 • Esztétikus elülső burkolat a modern belső kialakításhoz, könnyen eltávolítható tisztításhoz, szerszám nélkül.
 • Aerodinamikai terelők a házon a légturbulencia csökkentése érdekében, és maximalizált légáramlás.
 • Rendkivül alacsony energiafogyasztás: A CE motor optimalizált folyamatos üzemű alkalmazásokhoz (24/24 óra), max 2.6 watt/óra.
 • Többfokozatú választás a különböző szellőztetési követelmények kielégítésére
  – állitható teljesitmény szint: 8 opció közül választható (29,32, 50, 68, 77, 83, 92 és 98 m3/h, zajszint@3m – 11-23dB(A) , fogyasztás 1-2 watt/h);
  – BOOST sebesség (max. 187m3 / h, 6,5 W).
 • Teljesen újrahasznosítható, környezetbarát műanyag alkatrészek.
 • Kettős szigetelés: nincs szükség földelésre.
 • A legújabb szabványok szerint tesztelve: Az egységeket a TÜV Rheinland elismert laboratóriumában tesztelik az Aerauliqa-nál, azaz pontos, naprakész információkkal szolgálnak a biztonságról, a teljesítményről és a megbízható zajszintről.
 • Energiahatékonysági szempontból függetlenül tesztelt laboratórium BRE (UK) Az EN60335-2-80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC irányelv (elektromágneses összeférhetőség) szerint tervezték és gyártották.

Szellőztető változatok

Quantum AX HT 150(jelenlegi termék), 100
Fürdőszoba szellőzés páratartalom érzékelővel (relatív páratartalom 50% és 95% között állítható) és időzítővel (± 0 perc és 30 perc között állítható).
Működés: ha a relatív Páratartaloma százaléka meghaladja az előre meghatározott küszöbértéket, a ventilátor automatikusan növeli a sebességet.
Amikor a relatív Páratartaloma lejjebb megy, a ventilátor az időtartam letelte után az előre beaállitott sebességre áll vissza az időzítő leteltéig.
A maximális sebesség manuálisan aktiválható: egy LED jelzi, ha a kapcsoló be van kapcsolva

Quantum AX 100
Az egység a kiválasztott arcsebességgel működik tovább. A stimulációs sebességet manuálisan aktiválja a vontató kábel, a távkapcsoló vagy a környezeti érzékelő, például a SEN-HY, a SEN-PIR vagy a SEN-CO2.

Gyártja: AerauliqaOlasz gyártmány.

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Légmennyiség [m³ / óra]

187

Teljesitmény fokozatok

Automata, Boost

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

1 – 6.5 W/h

Szenzorok

Késleltetett Időzítő, Páratartalom

Cső átmérő [mm]

150 mm

Falfurat átmérő [mm]

163 mm

Zajszint [dB (A)]

44 dB

Anyag

ABS

Zajszint 1es fokozaton 3 méter távolságban

9dB

Működési feszültség

230V

Szerelési hely

Fal

Szellőztető típusa

Ventilator

Használat

Kereskedelmi, Lakás

Használati helység

Fürdő, Konyha

IP védettségi osztály

IPX4

Alap forma

Henger, Kocka

Működési üzemmódok

Elszivó szellőztetés

Letölthető dokumentumok

Termék leirás Aerauliqa quantum ax 100 angol

Download

Termék Adatlap Aerauliqa quantum ax 100 angol

Download

Telepítési, Használati útmutató Aerauliqa quantum ax 100 angol

Download

Érdekelhetnek még…