Aerauliqa QA 120 HT BB Fürdőszoba szellőző Automatikus Zsaluval

19.900 Ft

Páratartalom érzékelő
Időzítő
151 m3/h

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Aerauliqa QA 120 HT BB Fürdőszoba szellőző Automatikusan záródó Zsaluval, páratartalom érzékelővel és időzítővel, gördülőcsapágyas motor. Ideális Fürdőszobában, WC-ben és kis / közepes konyha helyiségekben történő alkalmazásra. Alkalmas párás levegő elszívására közvetlenül kifelé vagy rövidebb hosszúságú csatornákon keresztül. A fürdőszoba ventilátor falba, ablakba, álmennyezetbe építhető.

Fürdőszoba szellőző Leírás

Kiváló minőségű ABS ház törés és UV álló és tartós ABS múanyagból készült. Az Aerauliqa QUANTUM AX fehér RAL 9010 színű.
A cső átmérője 120 mm.

Tulajdonságok

 • IPX4 védelmi fokozat.
 • Fürdőszoba szellőző automatikusan zárodó redőny a zavartalan és csendes működéshez. Szorosan bezárja a redőnyöket, hogy megakadályozza a levegő vissza áramlását amikor a ventilátor ki van kapcsolva amely mellékhelyiségek és társasházi közös szellőző esetén lehet kimondottan előnyös.
 • Aerodinamikai terelők a házon a légturbulencia csökkentése érdekében, és maximalizált légáramlás.
 • gördülőcsapágyas motor, 30 000 üzemórára tervezve
 • zajszint@3m – 38dB(A) );
 • légáram (max. 151 m3/h),
 • fogyasztás 16Watt
 • Teljesen újrahasznosítható, környezetbarát műanyag alkatrészek.
 • Kettős szigetelés: nincs szükség földelésre.
 • A legújabb szabványok szerint tesztelve: Az egységeket a TÜV Rheinland elismert laboratóriumában tesztelik az Aerauliqa-nál, azaz pontos, naprakész információkkal szolgálnak a biztonságról, a teljesítményről és a megbízható zajszintről.
 • Energiahatékonysági szempontból függetlenül tesztelt laboratórium BRE (UK) Az EN60335-2-80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC irányelv (elektromágneses összeférhetőség) szerint tervezték és gyártották.

Fürdőszoba ventilátor változatok

Egyszerű
A ventilátort külön indító / kikapcsoló vagy világitás kapcsoló működteti.

(Időzítő) Késleltetett leállás
A ventilátor állítható időzítő áramkörrel van felszerelve ± 1 perc és 25 perc között változtatható.
Működés: kikapcsolás után a ventilátor az előre beállított ideig működik.

Páratartalom-érzékelő és időzítő (jelen termék)

A ventilátor elektronikus áramköri eszközzel van ellátva, páratartalom-érzékelő táblával (50% – 95% relatív páratartalom) és időzítővel, ± 1 perc és 25 perc között állítható.
Működés: ha a relatív páratartalom százaléka magasabb vagy alacsonyabb, mint az előre beállított küszöb, akkor a ventilátor automatikusan be- / kikapcsol. Bekapcsolás után a ventilátor egy előre beállított ideig működik.

Gyártja: AerauliqaOlasz gyártmány.

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Teljesitmény fokozatok

1

Szenzorok

Késleltetett Időzítő, Páratartalom

Cső átmérő [mm]

120 mm

Falfurat átmérő [mm]

125 mm

Működési funkciók

Automatikus Zsalu

Anyag

ABS

Működési feszültség

230V

Szerelési hely

Fal

Szellőztető típusa

Ventilator

Használat

Kereskedelmi, Lakás

Használati helység

Fürdő, Konyha

IP védettségi osztály

IPX4

Alap forma

Henger, Kocka

Működési üzemmódok

Elszivó szellőztetés

Letölthető dokumentumok

Leriás, Specifikaciok Aerauliqa QA 120 HT BB angol

Download

Adatlap furdoszoba szellozo Aerauliqa QA 120 HT BB angol

Download

Telepitesi utmutato Aerauliqa QA 120 HT BB angol

Download

Érdekelhetnek még…