WAFE 1000 ERV egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető

3.276.000 Ft

 

Decentralizált prémium szellőztető egység hővisszanyeréssel WAFE 1000 ERV. 1000m3, -30 és 45 ° C között müködik, fagyvédelmi előmelegítő nélkül.

Egyetlen EFS rendszer. A nedvesség visszanyerése 90% -ig. CO2 érzékelők, páratartalom, hőmérséklet, nyomás. Automatizálás.
Iskolák, középiskolák, osztálytermek, közintézmények, sportcsarnokok stb.

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

A WAFE 1000 egy decentralizált hővisszanyerő szellőztető rendszer, amely nagyobb zsúfolt helyiségek számára ideális.

Az 1000 m³ / óra kapacitás ellenére mindössze 90 kg. A WAFE méretének, kényelmének, univerzális 360 ° -os telepítésének és a Sigfox vezeték nélküli kapcsolatának kombinációja a telepítés abszolút szabadságát kínálja – legyen az új épület, az irodaterület rekonstrukciója vagy korszerűsítése, iskolák, más oktatási intézmények, raktárak vagy üzleti egységek.

Az autonóm CO2-szenzor mérése által automatikusan megválasztott teljesitmány automatizálási rendszer biztosítja a szellőztetett környezet maximális kényelmét és minőségét. Ezt az egység minimális zajának is alátámasztja, amely beépített zajcsökkentő készülékkel van felszerelve.

WAFE 1000 paraméter

 • Kapacitás  300-1000 m3 / óra
 • Üzemi hőmérséklet müködés (nincs előmelegítés) – 30 – +45 ℃
 • Hővisszanyerési hatékonyság 86-94%
 • Nedvesség-visszanyerési arány: akár 90%
 • Zajszint dB 25-40
 • Méretek mm-ben 2000 x 1100 x 500
 • Súly (kiegészítő alumínium tokkal / nélkül) kg 90/75
 • Módok és funkciók: automatikus CO2 alapú működés
 • Energiafogyasztási osztály A
  * előmelegítés nélkül

A WAFE 1000 ERV ALKALMAZÁSA ÉS HASZNÁLATA

A WAFE 1000 ideális megoldás a meglévő közigazgatási területek, képzési és oktatási központok, ipari vagy sportcsarnokok és sok más olyan helyiség telepítésére, ahol a legmagasabb igényeket támasztják a beltéri levegő minőségével és az energiatakarékossággal szemben. A WAFE EFS (entalpiafedél) rendszerének köszönhetően, a kondenzvíz elvezetésének elkerülése érdekében, a WAFE 1000 nagyfokú beépíthetőséget tesz lehetővé. A kondenzvíz elvezetésének köszönhetően egy másik pozícióval rendelkező hővisszanyerő egységgel összehasonlítva a WAFE 1000 függőlegesen szerelhető fel a falra, vagy vízszintesen a mennyezet alá. A ventilátorok és a szűrők a berendezés mindkét részén elérhetőek a szervizelés vagy cseréje érdekében.

A telepítés egyszerűsége és a helyszínváltozás lehetővé teszi egy minőségi szellőztető megoldásnak, amely korábban nem volt lehetséges.

Az intelligens teljesítmény-optimalizálás vezérlése csökkenti az energiafogyasztást. Az egység az emberek jelenlétében többet szellőztet. Amikor a helyiség üres, a szellőzés automatikusan minimálisra csökken. A különbséget a klasszikus ERV-egységekhez viszonyítva látjuk, amelyek  membrán hővisszanyerővel rendelkeznek, amit 4-6 év után kell cserélni .
A készülék csatlakoztatása a Sigfox IoT vagy Ethernet kábel segítségével biztosítja a felügyeletet, egyszerűsíti a karbantartást és lehetővé teszi a távfelügyeletet.

WAFE 1000 funkciók

Vezérlés és monitorozás – WIFI vagy Ethernet csatlakozás , újdonság a SIGFOX . A My.WAFE.cz lehetőséget nyújt arra, hogy bárhonnan irányítsa a készüléket.
A WAFE 1000 egység a mennyezetre vagy a padlóra szerelhető, a meglévő épületek korszerűsítésénél fontos eszköz a versenytársainkhoz képest.
Csökkentett egységtömeg: A WAFE 1000 több mint 50 kg-nál könnyebb, mint más hasonlo teljesítményű szellőztető egységek, így könnyebben telepíthető.
EFS Innovative Technology – A beltéri páratartalom szabályozása kondenz víz ürítése nem szükséges.
A legalacsonyabb működési költségek – a szűrők maximális kihasználása, alacsony energiafogyasztás a hatékony EC ebmpapst ventilátorok, drága előmelegítők nélkül, készülék tervezett müködési ideje minimum 30 év.
Láthatatlan és észrevehetetlen – Csapatunk olyan megoldást javasol, amely nem akadályozza a látást, és tökéletesen illeszkedik a térbe.

Brand

Brand

Wafe

A Wafe központi hővisszanyerős szellőztető termékeket megtakarításra tervezték SmartHome App funkciókkal. Megtakarítás érhető el a fűtés, szellőztetés terén. A WAFE egységek intuitívak és otthonuk szellőztetésére készültek. Rendelkeznek Smart funkciókkal, a beállítások a MyWAFE online alkalmazáson keresztül lehetséges. Az összes használt alkatrészt és anyagot tartósságra tervezték. Mindent úgy terveztek, hogy megbízhatóan működjön az egészség és az energiamegtakarítás érdekében évtizedek óta. A WAFE egységek innovatív és univerzális kialakításának és koncepciójának köszönhetően nem válnak könnyen elavulttá. A legnagyobb hatékonyság, több mint 90%, nagyon alacsony energiafogyasztás, megbízhatóság és a SmartHome rendszerekhez való nyitottsága időt állóvá teszik. Cseh gyártmány

wafe központi hővisszanyerős szellőztető
További információk

További információk

Energetikai besorolás

A

Gyártó

Wafe

Légmennyiség [m³ / óra]

300-1000 köbméter/óra

Szenzorok

CO2, Fény, Hőmérséklet, Nyomas, Páratartalom

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WAFE 1000 ERV egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

WAFE 1000 egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető ERV_Produktovy-list_CZ

Download