inVENTer iV Twin + hővisszanyerős kerámia ventilátor

334.230 Ft

Szellőztető ventilátor kerámia hővisszanyerővel, dupla áramlással, házakhoz vagy apartmanokhoz konyhában, fürdőszobában vagy egyedi helyiségekben.

inVENTer decentralizált hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

Szellőztető ventilátor kerámia hővisszanyerővel, dupla váltakozó áramlással, házakhoz vagy apartmanokhoz konyhában, fürdőszobában vagy egyedi helyiségekben.

Az inVENTer iV-Twin + két szellőztető berendezést egyesít egybe, így ideális az egyszobás szellőzéshez. A rekuperatív hőcserélővel ellátott egyszobás szellőztető egységekkel ellentétben nincs szükség fagyvédelmi stratégiára vagy külön kondenzátum eltávolításra. Az iV-Twin + egy nagyon funkcionális szellőztető rendszer, amelyet a fürdőszobákban és a konyhában, valamint a lakó- és irodaépületek, valamint az időskorúak egyedi szobáiban lehet használni.

Az inVENTer iV-Twin + készülékkel ügyfeleink számára egy önálló helyiség szellőztetésére kínálunk megoldást, amellyel egyetlen faláttöréssel egy legfeljebb 25 m2-es helyiség friss levegővel való ellátása biztosítható.

Könnyű telepítés

Az inVENTer iV-Twin + átmérője 200 mm, ezért csak 225 mm falnyílás szükséges. Ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető akár egy magfurat fúrásával, vagy új épületekben a Simplex falra szerelési rendszer segítségével.
A beszerelés 270 mm falvastagságból lehetséges. A függőleges légáram-leválasztók mind a belső burkolatba, mind az időjárás-védő burkolatba előre vannak szerelve, ezáltal csökkentve a telepítési időt.

Harmonizacio

Az új tervezési koncepciónak köszönhetően az iV-Twin + még harmonikusabban beleolvad a lakóterébe. A belső burkolat és az időjárás-védő burkolat megjelenésében hasonló az iV szellőztető rendszerekhez, és Flair vagy Nova kivitelben kaphatók – a telepítési folyamat szintén hasonló. Az iV-Twin + természetesen az összes általános vezérlőrendszerrel is vezérelhető. A fürdőszobában az új inVENTer Hygrostat HYG18 igény szerinti szellőztetést biztosít páratartalom-ellenőrzéssel.

Hatékony 2 iranyu szelloztetes

A két hőakkumulátor kerámia méhsejtét nagy hengerű félhengerként tervezték, és jóval 80% -nál nagyobb (maximum 94% ) hővisszanyerést érnek el az iV-Twin + -on. Az iV-Twin + a piacon az egyik legnagyobb, méhsejt szerkezetű kerámia hőtárolóval rendelkezik.

hovisszanyeros szellozteto inVENTer iV Twin plus 2 ventilator

Kényelem

Az iV-Twin+ egyszobás szellőztető berendezés alacsony ventilátorsebességgel működtethető, ezáltal rendkívül csendesen hajtja végre a légcserét. A standard beépített hőmérséklet-figyelő megakadályozza a lakótér túlzott hűtését, ha a külső hőmérséklet nagyon alacsony. A szélnyomás-stabilizátor erős szél esetén megakadályozza a megnövekedett zajt is. Az eszköz szűrői magas szintű higiéniát biztosítanak, és pollen-, finom- vagy aktívszén-szűrőként használhatók.

Tapasztalat

A termék gyártója a szellőztetés területén 1999 óta szerzett széles körű tapasztalataink alapján felismerte és kielégíti az egyszobás szellőztetést biztosító eszköz iránti igényt. Az egyszobás szellőztető rendszer 2007-es Twin koncepcióját most átalakították, és még hatékonyabbá és kényelmesebbé tették. Ennek eredményeként a piacon a legerősebb egyszobás szellőztető egység fordítható technológiával rendelkezik.

Brand

Brand

inVENTer

Az INVENTer okos fürdőszoba valamint decentralizált hővisszanyerős szellőztető rendszerek 1999 óta teljes mértékben Németországban gyártják, a legmagasabb minőségi előírásokkal. Átfogó termékskála szellőztető megoldásokkal otthona számára - az alagsortól a tetőig. Küldetésünk: mindig hozzájárulni az egyének életminőségének javításához.

inVENTer decentralizált hővisszanyerős szellőztető
További információk

További információk

Gyártó

inVENTer

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

3 W/óra

Elszivás Légmennyiség [m³ / óra]

10 – 45

Hővisszanyerés hatásfok [%]

94%

Légmennyiség [m³ / óra]

5 – 23

Cső átmérő [mm]

200 mm

Minimum falvastagság [mm]

270 mm

Falfurat átmérő [mm]

225 mm

Zajszint [dB (A)]

12 – 44

Szűrő

G3

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„inVENTer iV Twin + hővisszanyerős kerámia ventilátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

telepitesi hasznalati utmutato iV-Twin Angol

Download

Flyer 3in1 inventer twin+ Angol

Download