Aspira ECOCOMFORT SAT 160 RF

(1 vásárlói értékelés)

131.900 Ft

Légmennyiség max 68 m3/óra
Automata mükődés
Pára, fény, hőmérséklet szenzor

Aspira egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető
Leírás

Leírás

Az Aspira ECOCOMFORT SAT 160 RF egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető ötvözi a mechanikus szellőzés előnyeit a hővisszanyeréssel.

Megakadályozza a penészt és a nedvességet.

Az ECOCOMFORT-RF rendszer egy vagy több egyszobás, nagy hatékonyságú egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető egységből áll, amelyek alkalmasak a külső falakban történő beépítésére. Az egységen belüli kerámia hőcserélőnek köszönhetően az elszívott levegő hője felhalmozódik a hőcserélőbe, és a beszívási ciklusban a légáramba engedi. Az egység G3 szűrővel van felszerelve.

Minden szellőztetőegység DC kefe nélküli motorral van ellátva, kis fogyasztású, mikroprocesszor által vezérelt motorral, amely automatikusan beállítja a sebességet a készülékben lévő érzékelők hőmérséklete, páratartalma és fényerőssége alapján, hogy a legjobb kényelmet biztosítsák.

Telepítési lehetőségek: 1 „Master” egység távirányítóval és legfeljebb 64 slave / kiegészítő egységgel.

A távirányító az intuitív grafikájának köszönhetően lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa és módosítsa a kívánt üzemmódot, és ellenőrizze a beállítás állapotát.

Továbbá a lakásba bevezetett levegő két G3 szűrőn áthalad , amely megtartja a szennyeződéseket.

Egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető felhasználási terület

 • A mellékelt távirányítóval akár 64 Mellék-Slave AP19982 egységet is vezérelhet.
 • Ideális megoldás minden épülethez, házhoz, új lakáshoz, építés alatt vagy lakott épületben, óvodákhoz, szállodákhoz vagy panziókban, vendégházakban, passzív házakhoz.
 • Automatikus szellőztetés, magas pára eltávolítás, akár 90% -os hővisszanyerés, energia megtakarítás, friss levegő bíztosítása, külső por és zaj mentesen amely behatol a nyitott ablakon történő szellőztetés esetén.
 • A nyitott ablak bizonyos földszinti lakásoknál ugyanakkor biztonsági problemát is felvet, ami az automata szellőztető ventilátorokkal kiküszöbölhető.
 • Külső por nélkül, kintről bejövő zaj nélkül, extra kényelmet adhat hozzá a lakótérhez, ahol zajos forgalmas utca melltt található a lakás a nem szükséges ablak nyitás által a hangszigetelés javítása.

Tulajdonságok

 • Maximális áramlás 68 köbméter/óra, legfeljebb 50 m2 felület,
 • 3 fokozat és éjszakai üzemmód.
 • Tartalmazza a következő szenzorokat: fényérzékelő, hőmérséklet és a páratartalom mérő szenzorok, amelyek biztosítják a teljesen automatikus működést, illetve tartalmaza a távirányítót, amely lehetővé teszi az egység beállitását/programozását.
 • A mellék egységek(Slave) csak 220V-os tápellátást igényelnek, a müködési parancsot a fő(master) egységtől vezeték nélküli rádiós kapcsolat útján kapja.
 • Maximum. 90%-os hővisszanyerés,
 • Nyáron a klímaberendezés energiatakarékosabb működését segíti, azáltal hogy a kinti meleg levegőt lehűti a kerámia betét a beltéri hidegebb levegő által.
 • A energiaosztály,
 • Maximális fogyasztás 6,6 watt/óra.
  Legalább 24 cm falvastagság, maximum 53 cm.
 • Megfelel az EU-s törvényi előírásoknakó(1254/2014).

Olasz gyartmany, gyartja Fantini Cosmi. 

Brand

Brand

Aspira

Aspira egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető kerámia hőcserélővel, gyártoja az 1940-ben alapított ASPIRA S.r.l. az olaszországi szellőztetés egyik történelmi oszlopát képviseli

Aspira egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető
További információk

További információk

Gyártó

Aspira

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

6,6 w/óra

Légmennyiség [m³ / óra]

68 köbméter/óra

Teljesitmény fokozatok

3, Éjjeli mód

Maximális lakótér méret

55nm

Szenzorok

Fény, Hőmérséklet, Páratartalom

EAN

8024800900881

Video

Video

Ventilátor konfigurálása / programozása / párositása Fő és mellékegységek (Master/Slave)

Vélemények (1)

Aspira ECOCOMFORT SAT 160 RF termékről 1 értékelés

  András
  december 9, 2020
  A lakásban a téli hónapokban jellemző fülledt, párás levegő, és az emiatt, elsősorban külső sarkokban kialakuló penész orvoslására vettük a berendezést. Párban szereltük fel őket (90m2 körüli lakásban) és a beüzemelés után 1-2 nappal, az addig jellemző 65% körüli relatív páratartalmat lecsökkentette 50-55% alatti értékekre, automata üzemmódban, alacsony ventillátor fokozatban. Az üzembe helyezése egyszerű, ahogy a kezelése is. Alacsony fokozatban szinte hangtalan, csak akkor kapcsoljuk feljebb, ha nagyobb páraképződéssel járó tevékenység zajlik lakásban (főzés, felmosás stb), de ebben a közepes fokozatban se túl hangos. A megbízhatóságáról majd hosszabb távú használat után lesz információnk, úgyhogy egyelőre elégedettek vagyunk.
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Letölthető dokumentumok

Aspira Air Ecocomfort RF szellőztető ventilátorok szórólap

Download

Szerelési útmutató ANGOL Aspira Air Ecocomfort RF

Download

Használati útmutató ANGOL Aspira Air Ecocomfort RF

Download

Aspira Air Ecocomfort RF szellőztető ventilátorok szórólap ANGOL

Download

Érdekelhetnek még…