Akció!

Aerauliqa QR100M ellenáramú hőcserélős szellőztető

432.000 Ft

Max Légmennyiség 97 m³/óra
Szűrő 2db. G4 szűrő, opcionális F7
Bypass – nyári éjszakai hűtés

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
Leírás

Leírás

Decentralizált kettős áramlású rekuperátor ventilátor, falra szerelésre alkalmas irodákban, várótermekben és iskolai helyiségekben, 75 m2-ig.

LEÍRÁS

Kiváló minőségű ABS-ből készült külső ventilátorház, amely hosszú élettartamot és robusztus felépítést kínál. Az egység az
fehér RAL 9010 színnel.

Bővített polipropilén belső szerkezet, amely csökkenti a zajkibocsátást, maximális légellenállást és hőszigetelést biztosít.
EC külső rotor motorok alapfelszerelésként az energiatakarékosság érdekében. Beépített hővédelemmel van felszerelve, a golyóscsapágyak tömítéséhez szerelve.
A centrifugális forgórész dinamikusan kiegyensúlyozott és közvetlenül a motor által hajtott, hogy egyenletes légáramlást biztosítson az egységen.
Nagy hatásfokú ellenáramú hővisszanyerő hőcserélő a hővisszanyerés maximalizálása érdekében.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK

Könnyű telepítés és pénzmegtakarítás: nem kell semmilyen bonyolult csőrendszert megtervezni / telepíteni.
Csendes működés annak köszönhető, hogy a kefe nélküli motorok az EPP (expandált polipropilén) szerkezeten belül vannak, ami csillapítja a hangot.
A G4 szűrő a szűréshez könnyen eltávolítható. Opcionális F7 szűrő.
Automatikus fagyvédelem a fagy megjelenésének megakadályozására a szívó hővisszanyerő részen.
Két ürítőfurat az éghajlati követelményeknek való megfelelés érdekében.
A legújabb szabványok szerint tesztelve: az egységeket a TÜV Rheinland elismert laboratóriumában tesztelik az Aerauliqa-nál, azaz pontos, naprakész információkkal szolgálnak az elektromos biztonságról, teljesítményről és zajszintről, amelyeken alapulhatnak.
Az EN60335-2-80 (kisfeszültségről szóló irányelv) és az EMC irányelv (elektromágneses összeférhetőség) szerint tervezték és gyártották.

Vezérlés

Változtatható sebesség a CTRL-M panel vezérléssel.
Változtatható sebességű otthoni távoli automatizálási rendszer (BMS).
Háromfokozatú sebességű  lehetőség a kezelőpanellel együtt tartalmazza a CTRL-S-t.

Hogyan működik: A decentralizált kettős áramlású rekuperátorral ellátott, folyamatos működésű ventilátor (QR100) a beltéri helyiségekből kivett levegőből a friss energiát viselő hőenergiát kiváló akusztikai kényelem mellett továbbítja.
A rendszer tartalmazhat egyetlen áramlású decentralizált egységet (Quantum AX) is, amely a nedves kamrába van felszerelve.
Levegőelosztó rendszerre nincs szükség.
Energiatakarékosság: a frissen fűtött / előmelegített levegő és a folyamatos légcserék csökkentik a további fűtés / légkondicionálás iránti igényt. Az EC kefe nélküli motorok jelentősen csökkentik az áramfogyasztást.
Beltéri levegő minősége: helyesen meghatározott mechanikus szellőzőrendszer biztosíthatja a beltéri levegő minőségének folyamatos fenntartását az utasok és az épület egészsége és jóléte érdekében.
A megfelelően karbantartott QR100 szűrők biztosítják, hogy a bejövő levegő megfelelően kiszűrődjön a porból és a pollenből, mielőtt belépnének a házba.

Brand

Brand

Aerauliqa

Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelöli az aerauliqa hővisszanyerős szellőztető ventilátor termékek útját, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Az új decentralizalt szellőztető egységek precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissülő katalógus, jövőbe mutató megoldásokkal. Az egyhelyiseges szellőztető készülékek gyártása Olaszországban zajlik a legszigorubb biztonsági és termelési szabványok betartása mellett.

Minőség Ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrzött minőségi gyártási folyamatunk van, ahol a késztermék elektromos biztonsága rendkívül fontos. Belső laboratóriumunkat a TÜV Rheinland akkreditálta az IEC OD 2048 operatív dokumentum szerint (CTF1 szint).

Decentralizált mechanikus szellőztető egység

Aerauliqa hővisszanyerős szellőztető Quantum készülékek egy lakossági felhasználásra tervezett, decentralizált, Ø150mm váltakozó áramlású (egy pontos) hővisszanyeréses szellőztető egység („fúvó és szívó” berendezésnek is hívják). Feladata, hogy energiatakarékos és hatékony szellőztetést biztosítson zárt légterek esetén. Javasolt két berendezést párban telepíteni, így amikor az egyik elszívó üzemmódban üzemel, addig a másik frisslevegőt juttat be a szellőztetett helyiségbe. Apárban telepített készülékek egy helyiségben is, ill. külön szobákban is (pl. hálószoba, gyermekszoba, dolgozó szoba, nappali, stb.) elhelyezhetők. A készülék kültérrel határos oldalfalba építhető. A Quantum HR legalább 2 egység rendszerbe kötése esetén lehetőség van nyáron éjszakára bypass üzemmódban hővisszanyerés nélkül használni a lakás levegőjének lehütése céljából

Hővisszanyerős szellőztető termékeink

Kétirányú, magas hatékonyságú, szénkefe nélküli EC motor belső hővédelemmel, gondozásmentes, hosszú élettartamú gördülőcsapágyazással

A fal vastagságához igazítható, teleszkópos falátvezető elemmel

Tisztítható, méhsejt szerkezetű, magas hatékonyságú kerámia hőcserélővel , mosható G3 porszűrővel, ami szűrőt lehetőség van utólag megvásárolni csomagban és cserélni, illetve kapható hozzá aktív szenes szűrő a városokban levő szmogban levő szállópor kiszűrésére, valamint pollen szűrő ami különösen az allergiások életminőségét javíthatja különösen.

Több Készülék Szinkron Üzemmódja

Lehetőség van több, akár 10 egység szinkronizált üzemmódjának kialakítására is amég hatékonyabb szellőztetés kialakítása érdekében. Ebben az esetben a készülékeket 2 vezetékkel szükséges összekötni (2 pólusú csavart típusú, max. 30m hosszúságú).

aerauliqa hovisszanyeros szellozteto
További információk

További információk

Gyártó

Aerauliqa

Légmennyiség [m³ / óra]

97

Teljesitmény fokozatok

Fokozatmentes sebesség állítás CTRL-M Kapcsolóval

Energetikai besorolás

A

Maximális fogyasztás [W]

8 – 58 W/h

Cső átmérő [mm]

100 mm

Minimum falvastagság [mm]

250 mm

Falfurat átmérő [mm]

2buc 110 mm

Zajszint [dB (A)]

40 dB

Szűrő

2 G4 szűrő, opcionális F7

Csomag tartalma

Használati útmutató, Hővisszanyerős ventilátor, Szerelési anyagok, Távirányító

Szín

Fehér

Működési funkciók

Bypass – nyári éjszakai megkerülő ág, Elszivás, Hővisszanyerős szellőztetés

Anyag

ABS

Zajszint 1es fokozaton 3 méter távolságban

29 dB

Működési feszültség

230 V

Szerelési hely

Fal

Szellőztető típusa

Ventilator

Használat

Kereskedelmi, Lakás

Használati helység

Fürdő, Hálószoba, Konyha, Nappali

IP védettségi osztály

IPX4

Letölthető dokumentumok

Leiras specifikaciok aerauliqa qr100m angol

Download

Telepitesi utmutato aerauliqa qr100m angol

Download

Termek adatlap aerauliqa qr100m angol

Download