Egyhelyiséges és központi hővisszanyerő szellőztető rendszerek, fürdőszoba ventilátor

Hővisszanyerő szellőztető rendszerek, decentralizált egyhelyiséges hővisszanyerős ventilátorok, központi szellőztető rendszerek, fürdőszoba ventilátorok forgalmazása, beszerelése.

Egyhelyiséges hővisszanyerők

hővisszanyerő szellőztető rendszerek

A decentralizált, vagy más néven egyhelyiséges hővisszanyerők gyorsan, egyszerűen szennyeződésmentesen telepíthetők. Ezek a gépek minden esetben a lakás külső falába vannak építve, céljuk egy helyisőg szellőztetése, vagy rendszerben két vagy több helyiség hővisszanyerős szellőztetése rendszerbe kapcsolva.

A Kerámiabetétes egy ventilátoros hővisszanyerős szellőztetők, egy egységként is használható egy helyiség szellőztetésére de váltott üzemben leginkább párban működnek, egymással váltott üzemben. Amíg az egyik ventilátor az elhasznált levegőt szívja el addig a másik friss levegőt juttat a lakásba. 70-90 másodperc után az üzemmódjuk átvált ellentétes üzemmódba. Akár több gép összehangolt működtetése is lehetséges, ezáltal teljes lakás szellőztetésére is használható. A hővisszanyerés a kerámiabetét segítségével valósul meg: elszívó üzemben a kerámiabetét felmelegszik, levegő befúvás üzemben lehűl. Az ilyen gépekben leginkább axiál ventilátorok működnek.

A decentralizált hővisszanyerő szellőztető rendszerek készülékek a legenergiatakarékosabb és leghatékonyabb szellőztetési megoldást kínálják lakások és családi házak, panziók, iskolák, irodák egyes modellek akár ipari létesitmények esetén is esetén. Az általunk forgalmazott  készülékek magas hatásfokú, A vagy A+ energiahatékonyságú besorolásuak. Alkalmazásukkal állandó, magas oxigéntartalmú friss levegőt, penész, por és egyéb szennyeződésektől mentes környezetet lehet kialakítani, fűtési illetve hűtési költségek megtakaritása mellett.