Leaf

Teljes szellőzőrendszer minden alkalmazáshoz A kiváló minőségű és tökéletesen összehangolt kiegészítők széles választéka lehetővé teszi a Leaf szellőzőrendszer alkalmazkodását a szerkezeti feltételekhez, valamint az egyedi teljesítmény- és tervezési követelményekhez.

A Leaf Ventilation a Marley Deutschland GmbH márkaneve, és az Aliaxis globális csoporthoz tartozik. Az Aliaxis világszerte több mint 16 000 alkalmazottal és közel hárommilliárd eurós éves forgalommal rendelkezik az építőipar számára kifinomult termékek kompetens szállítójaként. A Leaf Ventilation márka a belső folyamatos szellőzés decentralizált rendszereinek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Leaf a modern, magas színvonalú technológiákkal kapcsolatos sokéves tapasztalaton és szakértelemen alapul.

NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÜLT

A magszellőző rendszerek teljes választékát Németországban gyártják. Ez a legmagasabb minőséget jelenti a legmodernebb szellőztetési szimulációs rendszerekkel ellátott termékek kifejlesztésétől a szigorú német szabványok szerinti gyártáson át a végső összeszerelésig, az egyes készülékek alapos funkcionális tesztelésével.

Jó levegőt mindenkinek

A szellőzés ismeri és szolgálja a modern építési technológia követelményeit. A jól megtervezett rendszerek biztosítják az egészséges beltéri levegőt. Könnyen felszerelhetők és könnyen kezelhetők, növelik a hely kényelmét, és különösen gazdaságosak a hatékony hővisszanyerés miatt. A szolgáltatások széles skálája, a tervezéstől és a telepítéstől a speciális partnerek karbantartásáig egyszerűen jól érzi magát.

Összesen 1 találat