Awenta

AWENTA egy lengyel cég, amely a lakossági és kereskedelmi felhasználásra szánt szellőzési és légkondicionáló rendszerek gyártására és terjesztésére specializálódott. A cég széles termékválasztékot kínál, beleértve a falventilátorokat, mennyezeti ventilátorokat, hővisszanyerő egységeket, szellőztető egységeket, fürdőszobai ventilátorokat és még sok mást. Ezeket otthonokban, lakásokban, irodaházakban, üzletekben és más kereskedelmi helyeken használják.

Az AWENTA széles termékskálával rendelkezik, amely a szellőzési és légkondicionáló rendszerek számos típusát tartalmazza.

Ezek közé tartoznak:

  • Falventilátorok: kisebb helyiségek szellőztetésére alkalmasak, például fürdőszobákban vagy WC-kben.
  • Mennyezeti ventilátorok: nagyobb helyiségek szellőztetésére alkalmasak, például nappalikban vagy irodákban.
  • Hővisszanyerő egységek: a hővisszanyerő egységek segítségével a helyiségek szellőztetése és az energiahatékonyság is javítható. Az AWENTA kínálatában megtalálhatóak az alacsony és magas hatásfokú hővisszanyerő egységek is.
  • Szellőztető egységek: szellőztető egységei nagyobb helyiségek szellőztetésére szolgálnak, mint például irodák vagy üzletek. Nagy teljesítményűek és hatékonyak, és a helyiség levegőjének minőségét javítják.
  • Központi szellőztetés: Ezeket elsősorban kereskedelmi és ipari épületekben használják a megfelelő szellőzés és a jó levegőminőség biztosítása érdekében. Az AWENTA szellőzőberendezések széles választékát gyártja, beleértve a hővisszanyerővel, fejlett légszűrővel és energiatakarékos funkciókkal rendelkező modelleket.

Az AWENTA nagy hangsúlyt helyez a termékei minőségére, magas minőségű anyagokat és fejlett technológiákat használva a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény biztosítása érdekében. A cég tanácsadási és technikai támogatási szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek.

A minőség mellett az AWENTA elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. A cég termékei energiatakarékosak, és aktívan igyekszik csökkenteni a szénlábnyomát a gyártási és terjesztési folyamatai során.

Az AWENTA erős jelenléttel rendelkezik az európai piacon, és partnerekkel és kiskereskedőkkel dolgozik együtt az egész régióban. A cég elkötelezett az ügyfelek kiváló kiszolgálása és elégedettségük biztosítása érdekében.

További információk az AWENTA-ról és termékeiről megtalálhatók a cég weboldalán a következő linken: https://www.awenta.pl/

Mind a(z) 5 találat megjelenítve