Mennyibe kerül a hővisszanyerős szellőztetés a teljes ház esetén?

Mennyibe kerül a hővisszanyerős szellőztetés a teljes ház esetén?

Mennyibe kerül hővisszanyerős szellőztetés kérdésre a válasz összetett, mivel a hővisszanyerő rendszer költsége minden ingatlan esetén különbözik. A teljes ház hővisszanyerős szellőztető rendszereit az igényekhez alakítjuk ki, függ a ház méretétől, hány elszívási és mennyi hővisszanyerő szellőztető egység szükséges.

A teljes rendszer ára a következőktől függ:

  • A ház mérete
  • Egyhelyiséges vagy központi hővisszanyerős szellőztető rendszer kerül kiépítésre
  • Központi szellőztető rendszer esetén mennyi befüjási és mennyi elszívási pont szükséges
  • Egyhelyiséges rendszer esetén hány szellőztető szükségeltetik a megfelelő légcseréhez

Az előnyben részesített egység, vagy egységek ugyanolyan méretű házhoz alkalmasak lehetnek, de eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek, ez magában foglalhatja a különféle gyártók közötti választást

  • Vezérlők és tartozékok
  • Telepítés tipusa (egyhelyisșges szellăztetșs telepitșse gyors egyszerű, a központi szellőztetés tervezést igényel és a megfelelő rendszer, csőrendszer kiépítését)

hovisszanyeros szelloztetes olcso minosegAz Altecoventnél arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú rendszert biztosítsuk a lehető legalacsonyabb áron.

Szellőztető egységeink költségszintje az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető egységek esetén 70ezer forinttol, központi szellőztető egység 630 ezer forinttól kapható,  150 m2 nagyságú ház esetén. Mennyibe kerül hővisszanyerős szellőztetés, különféle tényezőktől függ, például a ház méretétől, a nedves helyiségek számától.

Mennyibe kerül hővisszanyerős szellőztetés? A beruházás megtérülése

Mivel állandóan rendelkezésre áll a visszanyert meleg levegő, az energiaköltségek csökkennek, és az eredeti beruházás öt éven belül megtéríthető. A szellőztető rendszerek fillérekért fizetnek, ha naponta körülbelül 10 pp jutnak be.

Kiváló minőségű szellőztető rendszerek a lehető legalacsonyabb áron

A hővisszanyerő rendszer kétségkívül pénzt takarít meg az energiaszámlákon. A házban található rendszer a normális veszteség akár 95% -át is visszanyeri, akár 25% -ot megtakaríthat a fűtési költségein, összehasonlítva az ablakszivárgások és a fürdőszobai ventilátorok használatával. 

Egy szempont, amelyet szem előtt kell tartani a hővisszanyerő rendszer beszerzésénél, az az, hogy a jövőben az energiaárak valószínűleg megemelkednek, tehát egy olyan rendszer, amely csökkenti a költségeit, biztosan előny lesz.

Bár az egész ház hővisszanyerő rendszerének megvásárlása és telepítése költségesnek tűnik, megéri. Érdemes befektetés nemcsak a mennyibe kerül hővisszanyerős szellőztetés költségek szempontból, hanem a komfortban, a mindig friss és tiszta szűrt levegő rendelkezésre állása, az egészségre gyakorolt pozitiv hatása, a kevesebb por nagyobb tisztaságot jelent, és jobb otthonává teszi otthonát.

Telepítés

gyemant falfuras hovisszanyeros szelloztetesA hővisszanyerős szellőztető beépítése illetve fürdőszoba ventilátor  beépítését, rögzítését, bekötését, beüzemelését, üzemeltetését a gyártó utasításai szerint kell végezni!

Kérésre vállalunk teljeskörü beszerelést, beüzemelést, karbantartást.

Szellőző, elszívó, légtechnikai, gépészeti lyukak betonfúrása gyémánttechnikával (110 mm-es illetve 160 mm-es fúrókorona használata nagy szilárdságú beton falhoz, téglafal stb., akár 60-70 cm falvastagság esetén is), rezgés és faltörés mentesen, minimális por illetve szennyezéssel!

Teljes beszerelés/beüzemelés mely tartalmazza falfurás, kábelezés, beüzemelés, beállítás, üzembe helyezés.

Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető teleíptése rendkivül egyszerű, a telepítési útmutató alapján elvégezhető egyénileg is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük